Meer resultaat MET vastgoedstyling 
.

 
Waarom vastgoedstyling?

Elke woning heeft een persoonlijke inrichting. Iedereen is anders en smaken verschillen. Soms is het voor een bewoner lastig om objectief naar je eigen huis te kijken. Het is voor woningzoekenden minder belangrijk hoe de woning is ingericht, maar dat zij de mogelijkheden van de woning zien.
De eerste indruk die een kijker krijgt van zowel de foto’s als de bezichtiging van het huis is het allerbelangrijkste, deze moet goed zijn.

Om ervoor te zorgen dat jouw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt, is het belangrijk om de aantrekkelijke kanten van de woning te benadrukken. Dat betekent dat de authentieke details, interessante ruimtes en andere pluspunten geaccentueerd moeten worden.
Hier kan ik je bij helpen!
Wat ik wil bereiken is dat de kijker het gevoel krijgt van “Dit wordt mijn huis, hier wil ik wonen!”   

Hoe ga ik te werk?

Op afspraak kom ik bij je thuis en na de kennismaking ga ik gelijk aan de slag. Ik loop door je huis en tuin en kijk door de ogen van de potentiële koper.

Waar let ik onder andere op :
Zijn de functies van de ruimtes duidelijk?
- Is de opstelling van de meubels logisch?
- Hoe is de sfeer in de ruimte?
- Zijn de ruimtes schoon en opgeruimd?

Verslag met vastgoedstylingadvies

Na aanleiding van mijn bezoek maak ik een verslag. In het verslag geef ik advies hoe de ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd kunnen worden. Dit advies zorgt ervoor dat de potentiële koper de woning als een sfeervol en neutraal ingericht huis ziet.
Bij het geven van het vastgoedadvies maak ik gebruik van de aanwezige meubels en accessoires. Mocht het nodig zijn dan kun je aanvullende accessoires in bruikleen krijgen voor de foto's. 
Het verslag ontvang je 3 tot 5 werkdagen na mijn bezoek per mail of post. 

Voorbeelden van adviezen in het verslag:
- Persoonlijke spullen (tijdelijk) uit het zicht
- Opstelling van de meubels aanpassen
- Accessoires toevoegen of verwijderen

Welk pakket past bij jou?

METvastgoedstyling standaard
METvastgoedstyling plus
METvastgoedstyling op maat

Zie Tarieven voor uitleg en prijzen.